davis banner

Vitezomani pe drumurile din județ. Polițiștii sătmăreni au lăsat pietoni 45 de șoferi și au dat amenzi de peste 100.000 lei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat joi, 11 august, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 48 de conducători auto, dintre aceștia 45 fiind depistați nerespectând regimul legal de viteză.

Polițiștii rutieri, printr-o prezență activă în trafic, desfășoară activități specifice în mod constant, pentru prevenirea producerii unor evenimente negative, în vederea asigurării și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

 

Recomandările polițiștilor rutieri:

  • Nu conduceți vehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive!
  • Respectați regimul legal de viteză! 
  • Nu efectuați manevra unei depășiri pe sectoare de drum unde acest lucru este interzis! 
  • Manifestați o atenție sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni, pentru a le acorda prioritatea la care această categorie de participanți la traficul rutier are dreptul!
  • Utilizați centura de siguranță! Vă poate salva viața!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii