Prins zburând cu 153 km/h pe un drum din județ

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat miercuri, 28 septembrie, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe întreaga rază a județului, ocazie cu care au aplicat peste 210  sancțiuni contravenționale. 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 210 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto.

  • 12 conducători auto, cu vârste cuprinse între 19 și 63 ani, au circulat cu viteze cuprinse între 103-153 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, 90, respectiv 100 km/h;
  • 2 conducători auto au fost identificați în trafic, în timp ce efectuau manevra neregulamentară de depășire, pe tronsoane de drum unde depășirea este interzisă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii