alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Persoane cercetate pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 9 noiembrie, în jurul orei 22.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Careiului din municipiu, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au oprit un conducător auto de 22 de ani, în autovehicul fiind prezentă și o minoră de 16 ani. 

În urma efectuării unui control asupra autoturismului, polițiștii au identificat un catalizator auto, precum și instrumente și unelte susceptibile a fi folosite la tăierea metalulului. 
 
Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 
În urma materialului probator administrat, polițiștii au reținut, în sarcina celor două persoane, săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt, în perioada 29 octombrie-6 noiembrie a.c.
 
În dimineața zilei de 10 noiembrie a.c., tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 noiembrie, față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii