Program special la Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare și insituțiile subordonate vor avea program special cu publicul în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, ca urmare a faptului că 30 noiembrie - Sfântul Andrei și 1 decembrie - Ziua Națională a României sunt considerate zile libere conform reglementărilor la nivel național. 

Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate își reiau programul normal de lucru începând din 4 decembrie.

Serviciul de Evidență a Persoanelor și Ghișeu Unic va fi închis în această perioadă, în timp ce Serviciul Stare Civilă va funcționa după următorul program:

  • 30 noiembrie 2023: ÎNCHIS
  • 01 decembrie 2023: deschis între orele 09:00 - 13:00 (doar pentru înregistrarea deceselor);
  • 02 decembrie 2023:deschis între orele 09:00 - 12:00 (doar pentru înregistrarea deceselor);
  • 03 decembrie 2023: ÎNCHIS.

Direcția de Impozite și Taxe Locale nu va avea program de lucru cu publicul în perioada menționată. Pentru plata taxelor sau amenzilor, rugăm cetățenii să folosească platformele de plată online: www.globalpay.ro și www.ghiseul.ro sau stațiile de plată #Selfpay din oraș. 

Joi, 30 noiembrie, și vineri, 1 decembrie, autobuzele Transurban vor circula conform programului de sâmbătă. Acesta poate fi consultat pe site-ul Transurban, https://www.tusm.ro/ . Linia 1 va fi suplimentată cu un autobuz, iar linia 5 va circula până la ora 18:00. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii