Jandarmii sătmăreni au intervenit în peste 3000 de misiuni în anul 2023

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jandarmii sătmăreni au fost prezenți în anul 2023 în peste 3.000 de misiuni, atât de ordine publică, cât și de pază și protecție instituțională, precum și a transporturilor speciale, de valori și corespondență clasificată. 

De asemenea, au contribuit la prevenirea unor fapte cu impact asupra ordinii și liniștii publice, precum și la protejarea cetățenilor, în anul ce a trecut, în 3318 misiuni. 
Jandamii au participat la întâlniri cu elevii, pentru ca astfel, școala să fie un mediu dedicat studiului și educației, protejat de violență, fapt pentru care am planificat și executat peste 240 de misiuni în zona școlilor. 
În anul 2023 am fost prezenți la toate evenimentele importante din viața comunităților locale, pentru a putea interveni cu celeritate atunci când cetățenii au avut nevoie de noi, pe timpul desfășurării a peste 200 de misiuni. 
Cu ocazia desfășurării "Evaluării activității și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, în anul 2023", conducerea unității, a prezentat, în sistem de videoconferință, conducerii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, pe fiecare linie de muncă rezultatele, proiectele, greutățile și neajunsurile întâmpinate pe parcursul anului ce tocmai s-a încheiat, și asta, pentru a arăta că fiecare cifră reprezintă un efort comun pentru siguranța cetățenilor județului Satu Mare. 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii