Peste 100 de șoferi prinși drogați la volan

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 100 de șoferi prinși drogați la volan anul trecut. 

În urma desfășurării activităților specifice în cadrul acțiunilor organizate și executate pe linie de ordine publică, inclusiv a acțiunilor tip „Blocada”, precum și în timpul patrulărilor, au fost înregistrate 93 de infracțiuni.
Dintre acestea, 68 au fost înregistrate în legătură cu conducerea unui autovehicul sub influența altor substanțe, iar 25 au fost asociate cu săvârșirea de infracțiuni conform Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. 
În cadrul acestor acțiuni, au fost identificate 118 persoane care se aflau sub influența drogurilor sau care dețineau asupra lor substanțe interzise, conform bilanțului de activitate pe anul 2023 al IPJ Satu Mare.
Pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și pentru a preveni consecințele negative asociate consumului de droguri, cum ar fi accidentele rutiere sau incidentele violente, în activitatea polițienească au fost testate 1.370 de persoane cu DrugTest și 2.214 persoane cu testele rapide antidrog. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii