Autospecială modernă pentru Jandarmeria Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Jandarmeria Română a fost dotată cu 51 de autospeciale prin intermediul unui proiect finanțat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 12,88 de milioane de lei. 

Jandarmeria Satu Mare a primit în dotare una din cele 51 de autospeciale SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE, care va consolida capacitățile de intervenție ale Jandarmeriei în situații de urgență în zonele afectate de dezastre/pericole, în scopul evaluării efectelor acestora, transmiterii mesajelor de informare, precum și pentru captarea imaginilor din aceste zone și va contribui la asigurarea securității tuturor cetățenilor.
Noua autospecială vine la pachet cu o serie de echipări suplimentare precum: Sistem de remorcare față (troliu), Sistem de avertizare optică și acustic, Echipament de comunicare acustică/ avertizare la distanţă, Panou afişaj cu leduri pentru mesaje variabile și Echipament de observare bazat pe principiul imagisticii termice.
Cu ajutorul noii dotări,  structurile de ordine și siguranță publică vor putea asigura oportun și imediat acțiunile de intervenție în sprijinul cetățenilor, pe teren accidentat, zăpadă sau teren mlăștinos.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii