Traficant de droguri prins în flagrant de polițiștii sătmăreni. Vindea droguri minorilor și amenința cu bătaia ”clienții”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetată pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu și șantaj.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că aceasta ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori, inclusiv minori, din municipiul Satu Mare. 

De asemenea, din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că bărbatul, pe parcursul lunii februarie 2024, ar fi adresat,  în mod repetat, amenințări cu acte de violență unei persoane vătămate, cu scopul de a obține o pretinsă datorie și dobândă în contul unei tranzacții cu droguri, fiind prins în flagrant delict în timp ce primea o sumă de bani. 

traficant droguri satu mare 1 martie 2

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe doze de canabis, un cântar electronic de mare precizie, două grindere, 1.000 de lei, precum și alte mijloace de probă.

La data de 28 februarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

La data de 29 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

traficant droguri satu mare 1 martie 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii