banner draxkmaier satu mare

Localitatea Santău, în sărbătoare

Comuna Santău a îmbrăcat azi straie de sărbătoare. La eveniment au participat, pe lângă gazdele evenimentului, primarul şi viceprimarul comunei Santău, Marinel Rotar şi Sergiu Silaghi, prefectul Radu Bud,
vicepreședintele CJ, Alexandru Panea, viceprimarul Adrian Albu, respectiv sute de localnici. Programul artistic a avut de la dansuri româneşti şi ţigăneşti, până la foc de artificii şi discotecă în aer liber. Cap de afiş a fost Corina. Deschiderea oficială a avut loc la ora 14,00, prilej cu care au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Programul a continuat cu un program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Santău, ansamblul Codrulețu Tășnad, dansuri țigănești. Au mai urcat pe scenă Georgiana Gordea Suth Beata Silvia, Bălaj Patricia și Bălaj Iulia, Diana Tătăran și formația, Georgiana Marina, Bunyos Pityu, iar la ora 22,00, pe scenă a urcat Corina. Programul s-a încheiat cu foc de artificii și o discotecă în aer liber.

Tot azi a avut loc Ziua localității Decebal, sub organizarea Consiliului Local Vetiș și a Cercului Cultural Vetiș Albert. Invitați speciali au fost Ansamblul național Transilvania și DJ Project. În program, cei prezenți au urmărit spectacole susținute de artiști locali și nu numai: Florin Vancea, Mircea Grațian, Georgiana Marina, formațiile Select și Sentimental, Florin Mureșan, Aurica Flonta, Georgiana Gordea, Cristi Codrea și Ucu Hotea.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii