Imprimă această pagină

Accident rutier în Odoreu. O persoană a rămas încarcerată

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Accident rutier în Odoreu. O persoană a rămas încarcerată.
În cursul serii de ieri, în jurul orei 21:57, I.S.U. ”SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu.
La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, acesta a ricoşat în şanţ, iar o persoană a rămas încarcerată în habitaclul autoturismului.
În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
După ce a fost extras din maşină, bărbatului în vârstă de 42 de ani, i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind ulterior transportat de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.
”În data de 05.11.2016, la ora 22.00, poliția rutieră a fost solicitată să intervină la un eveniment petrecut între Satu Mare și Odoreu. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 44 de ani, din Satu Mare, circulând cu un autoturism pe DN 19 F, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în curbă, a pierdut controlul vehiculului și intrat in coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în șanțul din partea stângă a direcției sale de mers.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care, după ce a fost descarcerat, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă”, de arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii