Bucurie mare la PSD Satu Mare pentru scorul național, supărare la PNL Satu Mare. Declarații VIDEO

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Exit-Poll-ul de la ora 21.00 a adus mare bucurie în tabăra PSD Satu Mare.
Candidații social-democrați s-au bucurat la vederea rezultatelor anunțate de televiziunile naționale. Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a privit rezultatele estimate ale alegerilor alături de colegii săi – Gabriel Leș, Ioana Bran și Octavian Petric, candidați la alegerile parlamentare. PSD are asigurat un post de deputat, în persoana Ioanei Bran, și probabil un post de senator, în persoana lui Gabriel Leș.
Bucurie și la UDMR Satu Mare. Urmare a scorului obținut, UDMR va obține trei din cele șapte posturi de parlamentari, respectiv trei parlamentari și anume un senator – Turos Lorand, și doi deputați – Magyar Lorand și Erdei D. Istvan.
Dezamăgirea și supărarea se putea citi duminică seara pe fețele liderilor PNL Satu Mare, după aflarea rezultatelor Exit-Poll-ului de la ora 21.00, după închiderea urnelor de vot. După rezultatele obținute, PNL are asigurat un post de deputat, în persoana lui Romeo Nicoară.
În funcție de rezultatele înregistrate la nivel județean, precum și de redistribuirea voturilor de către fiecare partid în parte, pe al cincilea post de deputat au intrat în luptă Ovidiu Silaghi (ALDE) și Octavian Petric (PSD).

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii