Banner blato Livrare1 
Gabriel Beniamin Leș a preluat mandatul de ministru al apărării naționale Gabriel Beniamin Leș a preluat mandatul de ministru al apărării naționale Foto: Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro

Gabriel Leș a preluat azi mandatul de ministru al apărării naționale

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Azi a avut loc ceremonia de preluare a mandatului de ministru al apărării naționale, la sediul ministerului, în cadrul căreia Gabriel Beniamin Leș a preluat mandatul de ministru al apărării naționale.
  • ”Vă mulţumesc pentru mesajele primite. M-am reîntors la Ministerul Apărării Naţionale, în calitate de ministru, o postură onorantă, dar care mă obligă înzecit. Avem multe proiecte de continuat, altele de demarat, de care Armata României are atâta nevoie. Evaluăm permanent provocările de securitate din jurul nostru şi suntem pregătiți să le facem față, prin eforturi naționale dar și în cadrul Alianței din care facem parte. Cât despre comunicarea cu Dumneavoastră, cei ce ne sunteți alături, voi promova un dialog coerent si onest. Vă asigur că voi încerca să răspund mesajelor online în timpul cel mai scurt posibil. Vă doresc un an 2017 prosper, cu sănătate și cu cât mai multe realizări!”, a postat pe pagina sa de Facebook, ministrul Gabriel Leș.

Media

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii