Record de protestatari la Satu Mare. Aproape 2.000 de sătmăreni au ieșit în stradă Foto: Valentin Păduraru

Record de protestatari la Satu Mare. Aproape 2.000 de sătmăreni au ieșit în stradă

Aproape 2.000 de sătmăreni au protestat în această seară.
Mai hotărâți ca niciodată, de la mic la mare, sătmărenii s-au mobilizat și au ieșit în stradă să protesteze faţă de deciziile Guvernului privind legile justiţiei. Locul de întâlnire a fost pasajul Corneliu Coposu de unde protestatarii au pornit spre sediul PSD Satu Mare, scandând: ”Mama zice că e vai de viitorul meu cu voi”, ”PSD, ciuma roșie”, ”Rușine, rușine să vă fie”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, ”Dragnea, nu uita, asta nu e țara ta”, ”Hoții”, ”Nu stați la căldură, PSD vă fură”, ”ALDE și PSD, trădători de patrie”, ”Ați trecut la fapte, șobolani de noapte!”.
De acolo, sătmărenii s-au îndreptat spre Palatul de Justiție, fluierând și scandând: ”Vrem Justiție, nu corupție!”, ”Gabi Leș, spune ce păzești!”.
De acolo, cântând în cor ”Deșteaptă-te române”, protestatarii s-au îndreptat spre platorul din fața Muzeului Județean, respectiv sediul ALDE unde, cu putere au strigat în cor: ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!”.
Protestatarii s-au îndreptat apoi spre Palatul Administrativ, pe platoul din Piața 25 Octombrie, cântând cu putere: ”Jandarmeria, jos pălăria!”, ”Poliția e cu noi!”.
În piață, protestatarii au scandat: ”Ceaușescu, nu fi trist e și Dragnea comunist!”, ”Ceaușescu n-a murit, este Dragnea travestit!”, ”Tot Ardealu reneagă pe Grindeanu!”.
Protestatarii s-au îndreptat din Piața 25 Octombrie din nou spre sediul PSD.
Acțiunile de protest continuă mâine și poimâine la Satu Mare.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii