Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
”Groapa lui Gyuszi” va fi reabilitată înainte sau după Zilele Orașului Foto: Satu Mare News

”Groapa lui Gyuszi” va fi reabilitată înainte sau după Zilele Orașului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
La sfârșitul lunii  Ianuarie, primarul municipiului anunța că în luna martie vor începe lucrările de reabilitare a ”gropii lui Gyuszi”, însă, azi, administratorul public al municipiului, Masculic Csaba, a declarat pentru satumarenews.ro că lucrările de reabilitare depind de executantul lucrării...
  • ”Cu Groapa lui Gyuszi trecem la execuție în luna martie. Acolo va trebui schimbat acel lemn. Bineînțeles, e un proiect unde dreptul de autor ne obligă să rămână tot așa, deci acele prostii, ca să zic așa, care am auzit de la unii, alții, că acolo trebuie scos tot lemnul și trebuie pus nu știu ce cauciuc, asta nu se poate pentru că a fost un proiect integrat care a fost implementat în 2007. Deci va fi înlocuit lemnul, dar bineînțeles dorim să înlocuim cu un material care să fie mult mai viabil decât acest lemn cu care a fost acoperit în momentul de față”, declara, la finele lunii ianuarie, primarul municipiului.
”Lucrările de reabilitare a gropii lui Gyuszi vor începe fie în săptămânile viitoare, fie după Zilele orașului Satu Mare. Totul depinde de firma care va execută lucrările”, potrivit declarațiilor făcute pentru satumarenews.ro de către administratorul public al municipiului, Masculic Csaba. Acesta susține că lucrările trebuie finalizate până la Zilele Orașului, ori, dacă executantul nu reușește, după această sărbătoare.
Potrivit aceleiași surse, termenul de execuție este de trei săptămâni și lucrările vor include atât reabilitarea gropii (înlocuirea lemnului existent cu un material compozit), precum și refacerea pistei de bicicliști aferentă aleii Coposu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii