Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vitezomani amendați pe drumurile din Ciuperceni, Drăgușeni și Livada

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri, 03.04.a.c. pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 94 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14 975 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se regăsesc consumul de alcool la volan sau depășirea limitei de viteză.
Astfel, în data de 03.04.2017, le-a fost suspendat permisul de conducere la trei conducători auto pentru depășirea limitei de viteză: unui sătmărean de 40 de ani, unui bistrițean de 28 ani și unui bărbat de 45 de ani din localitatea Homorodu de Mijloc. Aceștia au fost surprinși de aparatul radar al Serviciului Rutier Satu Mare, circulând astfel: primul prin localitatea Ciuperceni cu viteza de 105 km/h, al doilea pe DN1C Livada Iojib cu viteza de 145 km/h, iar al treilea pe DN1C, în localitatea Drăgușeni cu viteza de 104 km/h . Pe lângă măsura complementară, cei de la volan au fost sancționați și cu puncte de amendă.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii