Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nereguli în trafic. Peste 100 de sancțiuni într-o singură zi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Poliţiştii sătmăreni au acţionat în cursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulaţie.
Astfel, în cursul dimineții de ieri, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat activități de control în trafic împreună cu inspectorii din cadrul Registrului Auto Român , ocazie cu care s-au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1450 lei, pentru următoarele abateri: defecțiuni tehnice , lipsă dotări, alte lumini decât cele omologate, anvelope cu uzură peste limita legală. Cu această ocazie au fost ridicate și 2 certificate de înmatriculare.
Pentru toate abaterile constatate ieri, au fost aplicate 100 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.255 lei.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, trei premise de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză și nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.
Astfel, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile unui tânăr de 24 de ani din localitatea Berbești, județul Maramureș. Acesta a fost surprins de aparatul radar al Serviciului Rutier, circulând pe DN 1C, în localitatea Iojib cu viteza de 112 km/h. Pe lângă măsura complementară, cel de la volan a fost sancționat și cu puncte amendă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii