gotec
Incendiu la două case din Negreşti Oaş şi Turţ Foto: Facebook/ISU SATU MARE

Incendiu la două case din Negreşti Oaş şi Turţ

În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii, în spaţii închise.
Urgenţele au fost anunţate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, fiind semnalate în localităţile Negreşti Oaş şi Turţ.
Astfel, sâmbătă, la ora 20:29 pompierii Secţiei de Pompieri Negreşti au fost fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un imobil părăsit, situat pe raza localităţii Negreşti Oaş. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau în interiorul imobilului, unde era depozitată o cantitate mare de fân.
Prin eforturile echipajelor de intervenţie s-a reușit stingerea incendiului şi protejarea proprietăţilor învecinate.
Ca urmare a producerii evenimentului, a ars aproximativ 1,5 tone de fân.
Cauza probabilă a incendiului: jarul unei ţigări aprinse aruncate la întâmplare peste plantele furajere depozitate în imobil.
Salvatorii Punctului de Lucru Turţ au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din localitatea Turţ, evenimentul fiind anunţat duminică în jurul orei 11:53.
La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuinţă, fiind cuprinsă de flăcări bucătăria imobilului.
În urma incendiului au ars frigiderul şi elemente de mobilier din interiorul bucătăriei.
Incendiul a fost, cel mai probabil, cauzat de un scurtcircuit electric produs la sistemul electric al frigiderului, în urma unei defecţiuni.
Niciunul dintre cele două incendii nu s-a soldat cu victime.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii