gotec

Primarul Dorel Coica a vizitat micii meșteșugari prezenți la Târgul „Produs de Cluj” (Galerie foto)

Primarul Dorel Coica a vizitat în această dimineață micii meșteșugari prezenți în aceste zile la Satu Mare la Târgul „Produs de Cluj”. Acesta a fost însoțit de viceprimarul Radu Roca și de directorul asociației ”Produs de Cluj”, Ramona Moldovan care le-a prezentat oficialilor fiecare producător în parte.
  • „Am gustat o parte dintre produse, sunt foarte bune. Apreciez această inițiativă. Pe viitor dorim și noi, sătmărenii, să ducem produsele noastre în Cluj și pentru asta cer sprijinul doamnei Ramona Moldovan”, a declarat primarul. 
Încă de la primele ore ale dimineții, zeci de sătmăreni erau deja prezenți în centrul municipiului, curioși să viziteze standurile meșteșugarilor transilvăneni prezenți la târg. Cu această ocazie, primarul nu s-a abținut să facă o remarcă cu privire la ”succesul” avut de ”Festivalul vinului” organizat în urmă cu două săptămâni de Consiliul Județean, spunând că ”împreună cu domnul Roca și doi - trei prieteni am fost să dublăm numărul participanților la festival”.
Coica a gustat câteva dintre produsele alimentare tradiționale scoase la vânzare de către producători, apreciind calitatea acestora. De asemenea, a probat pălării din paie realizate de meșteșugari din Cluj, primind în dar o cocardă și un tricolor, așa cum ”îi șade binie unui primar”.
La plecare, primarul le-a promis meșteșugarilor că va reveni în acest weekend să-și cumpere câteva produse, printre care ”o curea potrivită pentru talia sa de primar”.
Târgul „Produs de Cluj” se desfășoară în Centrul Nou al municipiului Satu Mare până mâine seară.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii