Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tragedie la Sanislău. O femeie a murit, după ce tavanul casei s-a prăbușit peste ea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
O femeie în vârstă de 69 de ani a murit în această dimineață, după ce tavanul casei s-a prăbușit peste ea.
Tragedia s-a produs în jurul orei 6 dimineața. Femeia dormea în aceeași încăpere cu fiica sa într-o încăpere situată în spatele casei, în momentul în care acoperișul improvizat din grinzi de lemn și acoperit cu prelată s-a prăbușit, potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al ISU Someș Satu Mare, Marius Siladi.
”La ora 06:09, ambulanța este solicitată in localitatea Sanislau la o locuinta care s-a surpat si in care locuiesc 2 persoane. Dispeceratul a alocat un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj medical de urgenta cu asistent, precum si echipa de interventie ISU Carei pentru extragerea victimelor si un echipaj de politie.
O persoana de sex feminin de aprox. 30-32 ani iesise de sub daramaturi pana la sosirea echipajelor de interventie iar in urma examinarii s-a constatat ca nu prezinta leziuni traumatice, insa barbatul de 68 ani a fost extras la ora 07:50, dar din nefericire, pentru pacient nu s-a mai putut face nimic fiind declarat decedat la locul solicitarii”, informează purtătorul de cuvânt al Servicviului de Ambulanță, Lucian Tarța.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii