Contre între Primărie și Prefectură Foto: Satu Mare News

Contre între Primărie și Prefectură

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Prefectul Darius Filip a răspuns azi acuzațiilor făcute ieri de primarul Kereskebyi Gabor cu privire la mutarea mai multor casierii și birouri la ultimul etaj al magazinului central Someșul.
Alături de Serviciile de Stare civilă, Buletine, casieriile Direcției de Taxe și Impozite Locale, precum și casieria ADP, Kereskenyi și-ar fi dorit ca și serviciile Pașapoarte și Înmatriculari să funcționeze în incinta Centrului Comercial Someșul, însă a fost refuzat. Kereskenyi susține că refuzul s-a datorat anumitor angajați ai acestor servicii care "sunt pe o mână" cu firmele care și-au închiriat și cumpărat spații vizavi de aceste instituții.

Referitor la afirmația primarului Municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, făcută  în cadrul conferinței de presă de ieri  27 septembrie 2017 cu privire la cele două servicii aflate în subordinea Instituției Prefectului (Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor respectiv Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple) doresc să fac următoarea precizare:
  • ”Ca urmare a demersurilor efectuate de către foștii prefecți Eugeniu Avram și Radu Bud, Instituția Prefectului Județul Satu Mare a demarat în luna aprilie a acestui an lucrările pentru construcția noului sediu al instituției de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 2 ani, clădirea fiind proiectată să găzduiască toate serviciile subordonate Instituției Prefectului, inclusiv serviciile de permise, înmatriculări și pașapoarte în condiții civilizate, la standarde europene,  începând cu anul 2019.  Dat fiind acest aspect nu am considerat ca fiind oportună mutarea acestor servicii în incinta Centrului Comercial ”Someșul”.  
  • Totodată constat cu îngrijorare că domnul primar Kereskenyi Gabor pare să își facă un obicei în a face afirmații nefundamentate la adresa unor instituții ale statului. Consider total  eplasată și calomnioasă afirmația domniei sale referitoare la cele două servicii ale Instituției Prefectului Județul Satu Mare și îi recomand să se abțină pe viitor de la asemenea practici.”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii