Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Doi bărbați, bănuiți de comiterea unor furturi, identificați de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Cercetările efectuate de polițiștii Biroului de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au dus la identificarea unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Ghirișa, bănuit de comiterea furtului comis în noaptea de 7/8 octombrie a.c., din sediul unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare.
În fapt, bărbatul ar fi dislocat o placă din acoperișul societății și ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras aproximativ 1 400 de lei. Prejudiciul creat de acesta a fost recuperat în proporție de 90 %.

Totodată a fost identificat ieri, 8 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, de către polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Satu Mare, care ar fi sustras în aceeași zi, în jurul orei 12.00, o bicicletă.

Bicicleta aparținea unei femei din municipiul Satu Mare și se afla legată în fața unui magazin comercial din localitate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat continuă cu cei doi bărbați aflați în stare de libertate.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card