davis banner

UPDATE Judecătorii au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare pentru Răzvan Rentea, acuzat de omor calificat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
UPDATE ora 17,25 Judecătorii au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare pentru Răzvan Rentea, acuzat de omor calificat.
Soluţia pe scurt în ce priveşte propunerea de luarea a măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul Rentea Răzvan, formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare: ”Admite propunerea Parchetului; Dispune arestarea preventiva a inculpatului Răzvan Mircea Rentea, în cursul urmăririi penale, pe o durata de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”.


Răzvan Rentea, principalul spespect în cazul triplei crime de la Apa, a fost prezentat azi la Tribunalul Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Întrebat de ziariști, la intrarea în Tribunal, Răzvan Rentea s-a declarat nevinovat.
Răzvan Rentea a fost reținut în cursul zilei de ieri și a fost audiat de procurori.
Rentea și-a susținut nevinovăția nu doar în fața presei ci și în fața anchetatorilor. Procurorul Marius Iancu, într-un interviu acordat PresaSM.ro a precizat că Răzvan neagă săvârșirea faptelor.
Șeful secției Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a precizat că Răzvan Rentea nu recunoaște că ar fi săvârșit tripla omucidere.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii