Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 7 candidați pe loc, la școlile de poliție

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Peste 12.000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de poliție îl organizează în ianuarie.
La nivelul județului Satu Mare s-au înscris 144 de candidați, dintre care 82 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca și 62 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, potrivit celor declarate pentru Satu Mare News de către purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera.
Până pe 5 decembrie, termenul limită, pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați (10.404 candidați pe 1.300 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca).
În această perioadă, candidații susțin testarea psihologică, urmând ca în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.
Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat.
Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

1 comentariu

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card