Bărbat în stare gravă după ce a căzut dintr-o căruță

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Un bărbat de 65 de ani din Cuța a ajuns cu leziuni grave la Secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Județean din Baia Mare
după ce a căzut din căruța încărcată cu fân. Victima a ajuns sub căruță, fiind târâtă câțiva metri. Incidentul a avut loc ieri, 4 iunie, în jurul orei 18.00.
„Am fost solicitați la un bărbat de 65 ani din Cuța care a căzut din căruța încărcată cu fân. Victima a fost târâtă sub căruță. La sosirea echipajului, pacientul era conștient, orientat temporo-spațial, echilibrat hemodinamic dar prezenta traumatim cranio-cerebral fără suspendarea conștienței, traumatism toracic cu fracturi costale și numeroase escoriații și plăgi. I s-au acordat primele îngrijiri și a fost transportat la UPU Satu Mare pentru investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță, dr. Gabriela Notarius.
În urma investigațiilor efectuate s-a confirmat existența unui traumatim toracic cu hemopneumotorax (sânge și aer în cutia toracică). În vederea tratamentului s-a decis transportul asistat al victimei la Secția de Chirurgie Toracică din Baia Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii