Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Romeo, eroul din Tășnad. A salvat viața unei tinere din Chereușa

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Gestul lui Romeo este unul ieșit din comun în zilele noastre... Vremuri în care majoritatea dintre noi ne gândim numai la propria persoană, Romeo și-a donat o parte din ficat.
Gestul său este unul pur, fără să ceară nimic în schimb.
Romeo Kulcsar, de 23 ani, din Tășnad, a salvat viața unei tinere, Marcuș Anett, 24 de ani, din Chereușa.
  • ”Anett a avut din păcate o ciroză hepatică autoimună, mai exact a moștenit o celulă moartă la ficat... Romeo, fiind într-o vizită pe-acasă, din Danemarca (locul unde acesta era la muncă), a auzit de cazul Anettei și i-a sărit imediat în ajutor! Neștiind dacă grupele sanguine le potrivesc sau nu! PUR ȘI SIMPLU I-A SPUS CA ÎI DONEAZĂ EL! Și-au avut noroc! Din noiembrie “colindă” spitalele ca să le coincidă toate probele... A fost totul în regulă! Așa că ieri, 17.01.2018, ziua cea mare a sosit! După o operație de 8 ore, la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui! Operația a reușit, iar cei doi sunt bine! Au dorit să vă mulțumească tuturor pentru susținere și ajutor!”, scrie pe pagina sa de socializare, Cristi Irimuș.
Iată cum a privit Romeo vestea tristă a bolii de care suferea tânăra: ”Am venit anul trecut in concediu și am auzit de cazul lui Anett... Apoi i-am zis ca ii dau eu, deși nu știam nici ce grupa de sânge am! Când e vorba sa salvezi o viața nu stai sa calculezi cât curaj ai... Am dat declarație la notar că de buna voie și neforțat de nimeni fac gestul asta... Dacă eu eram in locul ei și mie mi-ar fi plăcut sa ma ajute cineva!”.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii