Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un caz de gripă confirmat în luna ianuarie, dezvăluit abia azi de DSP Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În județul Satu Mare a apărut primul caz de gripă în luna ianuarie 2018, potrivit raportării transmise azi de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare.
Potrivit acestei raportări, în luna ianuarie ar fi fost confirmat un caz de gripă, primul din acest sezon, dar care nu a fost notat în raportul întocmit de DSP în luna ianuarie, ci abia în raportul transmis azi. De asemenea, în perioada 5-13 februarie, la Satu Mare s-au confirmat patru cazuri de gripă la doi copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, respectiv doi adulți cu vârsta cuprinsă între 15-49 de ani. 
Vă reamintim că autoritățile medicale din județul Satu Mare se află în alertă maximă după ce, săptămâna trecută, în județ au fost confirmate 4 cazuri de gripă. Dintre acestea, în trei cazuri tratamentul este administrat la pacientul bolnavului, iar unul este internat în spital la Terapie Intensivă.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Constantin Demian, a declarat pentru Satu Mare News că pacientul internat în spital și diagnosticat cu gripă are 42 de ani și se află de două săptămâni la Terapie Intensivă.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card