Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Beard Brothers Satu Mare, alături de un tânăr bolnav

O familie din Satu Mare are nevoie de bani pentru a-și ajuta fiul diagnosticat cu o boală cruntă: carcinom scuamos cheratinizant mandibular.

Adelin Marian Domuța, în vârstă de 19 ani, a fost diagnosticat cu boala carcinom scuamos cheratinizant mandibular.
Sensibilizaţi de drama tânărului şi de puterea lui de a zâmbi în ciuda greutăţilor, Beard Brothers filiala Satu Mare a demarat o campanie prin care să ajute familia. Frăția Bărboșilor i-au oferit un blender și alimente. Însă, pentru a se face bine, băiatul mai are nevoie de bani. Cine poate și dorește să-l ajute: cont bancar RO16BRDE310SV62344163100 Adelin Marian Domuța.
Beard Brothers Satu Mare este o “frăție” a bărboșilor cu inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea în societate și care luptă cu stereotipurile sociale și cu discriminarea de orice fel.
Asociația Beard Brothers cu sediul central în Cluj Napoca este o frăție a bărboșilor care, de 4 ani luptă pentru a schimba mentalități prin implicarea activă în sociatatea civilă. Din 2015 s-a înființat și divizia de fete, The Sisterhood. În prezent asociația are peste 500 de voluntari în toată România, având filiale în mai multe orașe din țară. La Satu Mare filiala este activă din luna august 2017 și a desfășurat deja cinci acțiuni.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii