banner draxkmaier satu mare

Super artiști la ”Zilele Orașului Satu Mare 2018”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

”Zilele Orașului Satu Mare 2018, ce vor avea loc în ultimul weekend al lunii mai, se anunță incendiare dacă ne uităm la artiștii care vor concerta.

Anul acesta, pe scena ce va fi amplasată în P-ța 25 Octombrie a municipiului, vor urca nume mari ale muzicii românești și internaționale: Carla’s Dreams, Holograf, Bere Gratis, Gheorghe Zamfir, Cargo, Edda, The Carbonfools (HU), RollScream, Doddy, Irie Maffia (HU), Iuliana Beregoi.

  • ”Zilele Orașului este evenimentul care adună cei mai mulți sătmăreni în centrul municipiului. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai longevive evenimente, această manifestare are rolul de a-i apropia pe sătmăreni, de a promova diversitatea culturală și pe oamenii frumoși din comunitatea noastră, indiferent că sunt artiști, meșteșugari sau tinere talente. Ediția cu numărul XXII adună sub cupola sa o gamă largă de concerte și activități prin care pot fi reflectate multiplele aspecte ale comunității noastre”, este mesajul conducerii primăriei.

Și în acest an, vor fi amplasate două scene, una în Piața 25 Octombrie, respectiv în Piața Libertății.
Conducerea Primăriei Satu Mare susține că stabilirea programului artistic din acest an a ținut cont și de preferințele muzicale ale sătmărenilor.
Vineri, pe scena din Piața 25 Octombrie vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum Cargo și Carla’s Dreams, artiști care au devenit virali pe internet mai ales în rândul publicului tânâr, respectiv Iuliana Beregoi și una dintre cele mai bune trupe pop din Ungaria, Irie Maffia.
Sâmbătă, sătmărenii vor parte de un program artistic la fel de promitățor. Pe scena I va urca Doddy, unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din România și care a colaborat deja cu artisti ca Puya, Lora, What’s Up, Marcel Pavel. Urmează concertul trupei The Carbonfools (HU), care s-a axat de-a lungul timpului pe muzica electronică, reportoriul lor fiind un amestec de genuri rock, blues, reggae. Va urma apoi concertul trupei Bere Gratis care vine însoțită de Gheorghe Zamfir, după care un show de lasere.
Duminică, pe scena din Piața 25 Octombrie vor încinge atmosfera cei de la Daggu Project și Black River Blues Band, în deschiderea concertelor susținute de Holograf și Edda (HU).
Evenimentul se va încheia cu un show de artificii care va avea ca tematică efectul pirotehnic brocade.
La scena II, sitauță în Piața Libertății, va avea loc un program artistic dedicat Centenarului Marii Uniri. Vineri, muzică folk și ușoară, dans modern, sâmbătă programul va cuprinde muzică ușoară, folclor, iar duminică tot program folcloric.
De asemenea, la Zilele Orașului Satu Mare va fi prezent pe scenă Mircea Baniciu cu trupa.

artisti zilele orasului satu mare 2018

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii