Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Instanța a decis: Prefectul Eugeniu Avram a încălcat legea şi plăteşte cheltuieli de judecată

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Conform portalului instanțelor de judecată, Curtea de Apel Brașov a admis vineri, 26 iunie a.c., recursul
formulat de Dan Tanasă și l-a obligat pe prefectul județului Satu Mare să comunice acestuia răspunsul la o sezizare transmisă în data de 29 octombrie 2014 și să plătescă cheltuielile de judecată. O poziție oficială din partea Instituției Prefectului județul Satu Mare nu am putut primi deoarece încă ”instituția nu a primit din partea instanței sentința”, după cum ne-a declarat subprefectul Altfatter Tamas, înlocuitorul prefectul Avram care se află în concediu de odihnă, la băi.
Potrivit colegilor de la buletindecarei.ro, ”Inițial, Tribunalul Covasna a respins acțiunea intentata de Dan Tanasă pe motiv că prefectul Avram ar fi răspuns la această sesizare în cuprinsul unui răspuns la o altă sesizare.
În data de 29 octombrie 2014, Dan Tanasă l-a sesizat pe prefectul Eugeniu Avram cu privire la faptul că primarul UDMR din Carei, Kovacs Jeno, a încălcat legea în data de 26 octombrie 2014, cu ocazia festivității publice de inaugurare a Casei de Cultură din Carei, festivitate la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor.
Avram a refuzat să-l sancționeze legal pe groful din Carei și a refuzat să răspundă în termen legal la sesizare, motiv pentru care a fost acționat în judecată. Instanța a stabilit faptul că prefectul Eugeniu Avram a încălcat legea și l-a obligat să plătească cheltuieli de judecată.”

DETALII AICI 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii