alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Un singur elev a obținut media 10 la Bacalaureat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un singur elev din județul Satu Mare a obținut media 10 la Bacalaureat.

Este vorba despre Iris Ioana Roatiș, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”. Aceasta a absolvit liceul ca șefă de promoție. Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.

Contestațiile la Bac 2018 se depun tot astăzi între orele 12.00 și 16.00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 9 iulie.

Ministerul Educației Naționale (MEN) a publicat astăzi, 5 iulie, la ora 12.00, primele rezultate la examenul de Bacalaureat din acest an.

La nivelul județului Satu Mare, din totalul de 1.946 candidați înscriși, au fost prezenți 1.821, din care sunt declarați reușiți 1.203, în pondere de 66,06%. Rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de candidații din promoția curentă este de 70,57%. Pentru candidații din promoții anterioare promovabilitatea este de 17,95%.

Candidații din județul Satu Mare pot să vadă notele pe care le-au luat AICI Procentul de promovabilitate este de 66,06%.

În cadrul examenului de Bacalaureat, un candidat de la centrul de examen organizat la Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” Negrești Oaș a fost eliminat pentru că avea materiale interzise în sala de examen. 

Cu excepția acestui incident, examenul de bacalaureat s-a desfasurat fără probleme.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii