Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

”Satu Mare pentru Centenar” - manifestare românească de excepție organizată de Asociația ”Uniți pentru Satu Mare”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” a organizat astăzi, în municipiul Satu Mare, cea mai mare acțiune publică românească.Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” a organizat astăzi, în municipiul Satu Mare, cea mai mare acțiune publică românească.

În frunte cu șase călăreți și preoți, oșeni, codreni, moți, maramureșeni, șvabi și romi au pornit într-o procesiune impresionantă, pe traseul Lupoaica Romei, Piața Libertății - cu oprire la Monumentul preotului dr. Vasile Lucaciu și Piața 25 Octombrie.

După parada portului popular, pe scena din Piața 25 Octombrie a avut loc deschiderea evenimetului cu un spectacol oferit de Corul bărbătesc din Finteușu Mare. Pe lângă marii artiști populari ai Ardealului, printre care Mariana Anghel, Sava Negrean Brudașcu, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaș, pe scenă vor urca azi trupele Desperados și Direcția 5.

GALERIE FOTO

Ziua se va încheia cu un grandios foc de artificii, de aproximativ 15 minute.

Recent înființată, Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” este apolitică și creștină, având la bază valorile tradiționale ale poporului român, respectul pentru familia tradițională și credința în Dumnezeu. Primul obiectiv al Asociației este sărbătorirea Centenarului Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, moment astral întru devenirea și reîntregirea României. Pentru aceasta, asociația a organizat azi prima ei acțiune publică, desfășurată sub genericul ”Satu Mare pentru Centenar”.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii