Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Măsuri de fluidizare a traficului: se înființează un sens giratoriu și se desființează mai multe treceri de pietoni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comisia de Siguranța Circulației constituită la nivelul Primăriei Municipiului Satu Mare a adoptat luni 29 octombrie, mai multe propuneri venite din partea Biroului Poliției Rutiere Satu Mare privind fluidizarea traficului în municipiu și creșterea siguranței șoferilor și pietonilor.

Pentru prima dată în ultimii 27 de ani, la solicitarea Primăriei Municipiului Satu Mare, Biroul Poliției Rutiere, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, a făcut un studiu al problemelor de trafic din municipiu și a venit și cu soluții.
“Am avut mai multe discuții pe această temă cu conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și cu siguranță sunt anumite aspecte care vor mai rămâne în portofoliul comisie pentru a fi supuse spre analiză. De asemenea, am cerut și Poliției Locale să intensifice acțiunile în zonele aglomerate, acolo unde se produc blocaje, astfel încât traficul să fie fluidizat“, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.
Astfel, după discuțiile purtate cu conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, în cadrul comisiei de circulație au fost adoptate următoarele măsuri:
1. Înființarea unui sens giratoriu provizoriu pe Bulevardul Lucian Blaga, la intersecția cu Parcul Industrial
2. Desființarea unor treceri de pietoni, în următoarele locații: Bld. Vasile Lucaciu intersecție cu str. Mioriței, str. Avram Iancu intersecție cu str Crișan, str. Botizului ( din dreptul capelei familiei Popp), Calea Traian intersecție cu str. Corvinilor, str. 1 Decembrie ( din fața Inspectoratului Școlar Județean), str. Bârgăului ( în dreptul magazinului Unicarm).
3. Aplicarea de marcaje speciale pe partea carosabilă în zonele unde au avut loc frecvent accidente de circulație, respectiv pe Bulevardul Lucian Blaga, Str. Botizului, Bulevardul Cloșca, Bulevardul Independenței, Bulevardul Octavian Goga, Str. Aurel Vlaicu, Str. Păuleștiului.

1 comentariu

  • Link la comentariu Unu Unu 31 Octombrie 2018

    Problema este in satu mare .pregatirea teoretica si practica a soferilor si asta sunt instructorii care la randul lor sunt foarte slabi pregatiti daca doi instructori nu reusesc sa rezolve un chestionar atunci intelegi de ce se circula asa in satu mare !!!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii