Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Dosar penal pentru o femeie din Crucișor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Vinului au depistat o femeie, de 32 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Ieri, în jurul orei 11.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit în trafic, pe raza localității Crucișor, un autoturism condus de o femeie, de 32 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că susnumita nu posedă permis de conducere de nici o categorie.
În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Tot ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23.100 de lei, și au reținut 5 permise de conducere, în urma activităților desfășurate ieri.
Totodată, polițiștii de ordine publică au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, în valoare de 10.200 de lei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii