Imprimă această pagină

Incendiu în Tătărăști. O familie cu șapte copii a rămas sub cerul liber

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O familie cu șapte copii din Tărărăști a rămas sub cerul liber, după ce casa în care locuiau a luat foc.

13 pompieri sătmăreni cu 3 autospeciale au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Tătărăști.

La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta violent și generalizat atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia.

După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Prin grija autorităților și comunității locale, familia a fost mutată de urgență într-o clădire în care funcționa fosta farmacie. Oamenii s-au mobilizat și le-au dus saltele, obiecte de mobilier, o sobă pentru a se încălzi și a-și prepara mâncarea, haine, respectiv alimente neperisabile.
Cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să sune la preotul Florin Libotean din Parohia Tătărești. Telefon: 0745.936.167.

În următoarele zile se va deschide și un cont bancar, pe care îl vom publica la momentul respectiv.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii