Prefectul Eugeniu Avram: „Voi dezlega câinii pentru că fenomenul tăierilor ilegale de arbori trebuie stopat” (foto)

Prefectul Eugeniu Avram a decis azi luarea unor măsuri drastice împotriva celor care taie ilegal
lemne din pădurile din judeţ.
  • ”Trebuie să înţeleagă că trebuie să intre în legalitate. Acel pâlc de pădure trebuie administrat de către cineva. Dacă nu vor înţelege acest lucru, acei proprietari vor suporta rigorile legii. Voi dezlega câinii, a se înţelege aici autorităţile competente, pentru că fenomenul tăierilor ilegale de arbori trebuie stopat în proporţie de 100%”, a declarat prefectul Eugeniu Avram.

În această dimineaţă, în cadrul şedinţei Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, prefectul a fost informat chiar de către pensionari că pădurile dintre Doba şi Sătmărel, dar şi cele dintre Ruşeni şi Tătăreşti dispar de la o zi pe alta.

Prezenți la ședință, reprezentanţii ITRSV au explicat că proprietarii pădurii dintre Doba şi Sătmărel nu sunt reuniţi într-o asociaţie de proprietari şi nici nu şi-au dat pădurea în administrarea unui ocol silvic, de stat sau privat.

În aceste condiţii, prefectul a convocat o şedinţă pentru vinerea viitoare la Vetiş la care sunt invitaţi să participe toţi proprietarii pădurii respective.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii