Viorica Dăncilă vine mâine la Satu Mare. Va participa la o întâlnire cu fermierii, iar duminică, la Sâmbra Oilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, se afla mâine în municipiul Satu Mare, într-o vizită de lucru, iar duminică va participa la sărbătoarea câmpenească Sâmbra Oilor.

Alături de aceasta vor fi prezenți ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni, Ștefan Oprea și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.
Astfel, mâine, 11 mai 2019, începând cu ora 17:30, în Sala Mare de ședințe a Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare, premierul României va prezida o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică.
Duminică, 12 mai 2019, începând cu ora 11:30 delegația guvernamentală va participa la Festivalul Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

De asemenea, candidații Pro România la alegerile europarlamentare din 26 Mai 2019, președintele Victor Ponta și comisarul european Corina Crețu, se vor afla la sfârșitul acestei săptămâni în județul Satu Mare.Victor Ponta și Corina Crețu vor sosi sâmbătă seara la Satu Mare, când vor avea o întâlnire cu membrii biroului de conducere al Pro România Satu Mare, iar duminică vor participa la Festivalul Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii