Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mihai Huzău, numit secretar de stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sătmăreanul Mihai Huzău, consilier local ALDE, a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relaţia cu Parlamentul, printr-o decizie a premierului publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Consilierul local Mihai Huzău, căruia i s-a propus o funcţie de secretar de stat în Ministerul Finanţelor la sfârșitul anului 2017, a refuzat propunerea, la acea vreme, preferând să rămână, ”cel puţin deocamdată”, în Consiliul Local Satu Mare. El declara, la acea vreme, că în campania electorală a promis o serie de proiecte şi consideră că trebuie să trebuie să rămână pe poziţia câştigată.

„Am decis să nu accept propunerea de a ocupa o poziție de secretar de stat in cadrul Ministerului de Finanțe din două motive:  

1. Consider că am o experiență acumulată insuficientă în domeniul economico-financiar încât să pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le-aș putea avea la nivel de Minister de Finanțe.

2. În prezent ocup funcția de consilier local din partea ALDE Satu Mare, iar în campania electorală am promis că voi implementa o serie de proiecte pentru segmentul țintă pe care îl cunosc cel mai bine, respectiv, tinerii sătmăreni. Având în vedere că timpul scurs de la ocuparea aceste poziții a fost relativ scurt și nu am reușit să-mi realizez obiectivele propuse, am hotărât că este corect față de electorat să rămân pe poziția câștigată și să încerc să pun în aplicare proiectele propuse”, declara, la sfârșitul anului 2017, Mihai Huzău.

Se pare că ”implementarea proiectelor pentru tineri”, promisă în campania electorală, nu mai este de actualitate pentru tânărul politician sătmărean, astfel că s-a mutat la București, unde va ”implementa” alte proiecte. :) 

De altfel, la sfârșitul lunii trecute, un alt consilier local ALDE, Robert Pugner, a demisionat din Consiliul Local.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii