Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Deputatul PNL Romeo Nicoară, vizită în Țara Oașului: ”În comuna Bârsău, oamenii vor o schimbare radicală. Paul Fazakaș e primarul tânăr, liberal, pe care îl vor bârsăuanii”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deputatul PNL Romeo Nicoară a efectuat azi o vizită în Țara Oașului, respectiv în comunele Bârsău și Batarci.

Acesta este de convins că locuitorii din Bârsău au nevoie de o schimbare radicală la conducerea primăriei, de un primar nou, tânăr, în persoana lui Paul Fazakaș.

  • ”În comuna Bârsău, oamenii vor o schimbare radicală, vor un primar nou. Paul Fazakaș e primarul tânar, liberal, pe care îl vor bârsăuanii. După 20 de ani de socialism de prost gust în administrația anchilozată a  comunei, e nevoie de un suflu nou,  liberal, de profesionalism, de corectitudine și de maximă transparență. Paul, mult succes duminică, 27 septembrie, și mult succes în noul mandat ce îl vei dobândi!” susține Romeo Nicoară.

Tot azi, deputatul a efectuat o vizită în comuna Batarci unde s-a întâlnit cu Adrian Toma,  primarul comunei.

”Adrian Toma știe că promovarea turistică aduce recunoaștare, aduce venituri, aduce investiții locale, aduce turiști ce pot deveni veritabili ambasadori ai comunei Bătarci” susține Romeo Nicoară.

  • Omul sfințește locul, spune un vechi proverb. Pentru comuna Bătarci acest om este Adrian Toma,  primarul comunei. Dedicația onestitatea și perseverența sunt câteva atribute ale lui Adrian Toma, care în efortul său de a moderniza localitatea, aflată tocmai unde se prinde harta în cui, pe granița cu Ucraina, a inițiat un proiect prin care va pune în valoare câteva obiective de interes turistic din comună. Aici vorbim de ruinele Cetății Tămășeni, de gropile săpate în stâncă pentru depozitarea montului din care se distilează vestita pălincă de Bătarci, crucea de pe Mal, pălincia lui Vasile, Aria protejată Bătarci sau marea surpriză  oferită de Măgura Bătarci, cu obiectivul la „Ghiboace”, niște formațiuni de stâncă unicate prin forma lor, loc de refugiu al locuitorilor în vremuri de restriște. Adrian Toma știe că promovarea turistică aduce recunoaștare, aduce venituri, aduce investiții locale, aduce turiști ce pot deveni veritabili ambasadori ai comunei Bătarci. Mult succes, domnule primar Toma, sunt alături de dumneavoastră în acest efort și, desigur, ... spor la muncă!” este urarea deputatului PNL.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii