gotec

Unul dintre cei mai activi consilieri locali PNL, Romeo Pop, îi cere demisia președintelui Adrian Albu

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Unul dintre cei mai activi consilieri locali PNL, Romeo Pop, îi cere demisia președintelui PNL Satu Mare Adrian Albu.

Principalul motiv în reprezintă rezultatul slab obținut de Adrian Albu la alegerile locale, după patru mandate de consilier local și două de viceprimar.

”În calitate de vechi membru si consilier local (încă) al PNL , mă văd obligat de împrejurări să ii cer demisia de onoare  președintelui organizației județene a partidului, Adrian Albu! Scorul obținut de domnia sa la aceste alegeri locale, după patru mandate de consilier si doua de viceprimar (in funcție in ultimii patru ani) nu face decât să dovedească modul punitiv al reacției cetățenilor, acesta fiind rezultatul abdicării de la valorile liberale autentice, a cârmuirii partidului intr-un mod discreționar , haotic si neprofesionist!

In condițiile în care PNL a obținut la nivel național un scor istoric de aproape 35 de procente, nu poti sa mai aduci nici un fel de argument plauzibil cu ale tale 10 procente care ti-au adus un "onorabil" loc 4, după USR PLUS si PSD si care oricum te-au aruncat în derizoriu!

Ca sa evit orice speculații, am sa recunosc din start ca activitatea mea din ultimii ani la partid a lăsat de dorit tocmai din motivele expuse mai sus, dar am continuat să mă achit cu  cinste si responsabilitate față de cetățeni, în funcția  de consilier!” a explicat Romeo Pop.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii