Banner blato Livrare1 

Candidații UDMR pentru Alegerile Parlamentare: ”o echipă parțial reînnoită”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea UDMR Satu Mare a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au făcut o scurtă prezentare a candidaților la alegerile parlamentare. 

UDMR Satu Mare și-a prezentat marți oficial candidații pentru Parlamentul României. Lóránd Magyar și Szabolcs Nagy, candidați la Camera Deputaților, Lóránd Turos, candidat pentru Senat, au susținut o conferință de presă la care au mai participat și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Csaba Pataki, și primarul Gábor Kereskényi.
Președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki, a declarat că Uniunea propune o echipă profesionistă, așa cum a procedat și la alegerile locale.

”Avem o echipă puternică, avem candidați profesioniști, tineri, dinamici și, deși cu exerpeință în administrație. Magyar Lóránd și Turos Lóránd au deja în spate un mandat de parlamentar, cu rezultate foarte bune, în timp ce Szabolcs Nagy este nou-venit, care aduce un nou imbold, dar care cunoaște județul, cunoaște comunitățile locale”, a afirmat Csaba Pataki.

Președintele organizației municipale a UDMR Satu Mare, Gábor Kereskényi, a ținut să mulțumescă din nou sătmărenilor pentru sprijinul acordat în alegerile locale.

”UDMR Satu Mare propune cea mai bună echipă de candidați pentru Parlamentul României. Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs și Turos Lóránd, dar și ceilalți candidați de pe listele UDMR Satu Mare, au fost implicați anii aceștia în toate proiectele orașului și județului și am încredere că ne vor sprijini și din Parlament. Împreună cu ei, vom face echipă şi vom continua dezvoltarea județului și municipiului Satu Mare în anii următori”, a afirmat Gábor Kereskényi.

Deputatul Lóránd Magyar a avut în ultimii 4 ani o amplă activitate în cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, precum și în Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materia sportului organizat în România. Este un apărător și susținător al fermierilor și micilor producători agricoli.

”Am căutat să sprijin micii fermieri și producători, am creat marca Produs Sătmărean, un proiect care are tot mai mult succes.
”Nu putem sprijini fermierii și agricultorii decât printr-o puternică reprezentare parlamentară. Trebuie să continuăm acest impuls, astfel încât să putem sprijini comunitățile locale, primarii din mediul urban și rural”, a declarat Lóránd Magyar.

Senatorul Lóránd Turos este încrezător că în 6 decembrie UMR va obține un scor foarte bun la alegerile parlamentare.

”Vom continua să lucrăm pentru locuitorii județului Satu Mare din București. Scopul nostru principal este să aducem cât mai multe oportunități de dezvoltare în județul Satu Mare. Am fost unul din cei care au susținut în Parlament alocarea de fonduri pentru șoselele de centură ale Creiului și municipiului Satu Mare”, a spus senatorul Lóránd Turos.

Szabolcs Nagy este o prezneță nouă pe lista candidaților UDMR pntru Parlament, dar este un politician cu o mare experiență în administrație. În calitate de administrator public al județului și președinte executiv al organizației județene a UDMR, el are deja în spate o experiență profesională pe care vrea să o fructifice și la București.

”Am în spate o carieră de jurnalist, apoi, în 2007, m-am alăturat echipei Consiliului Județean Satu Mare, lucrând cu Rudolf Riedl, Árpád Csehi sau Csaba Pataki. Cunosc toate problemele din județ și cred că îmi pot fructifica experiența și priceperea în Parlament”, a afimat Szabolcs Nagy.

Candidații UDMR Satu Mare vor scrie oferta politică împruenă cu sătmărenii, urmând să lanseze platforma online ”Să scriem împreună programul!” prin care sătmărenii alegătorii își pot exprima opiniile cu privire la activitatea lor până în prezent, oferindu propuneri și soluții pentru următorul mandat. În ceea ce privește chestionarul, Szabolcs Nagy a spus că UDMR nu se teme să ceară opinia alegătorilor, n, ci folosește toate mijloacele posibile pentru a le rezolva problemel județului.

candidati udmr parlamentare2020

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii