PSD Satu Mare și-a lansat candidații la alegerile parlamentare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PSD Satu Mare și-a lansat astăzi candidații la alegerile parlamentare. Radu Cristescu va deschide lista la Camera Deputaților, iar Radu Roca este primul pe listă la Senat.

Ionuț Oneț, președintele partidului, a declarat că echipa propusă de PSD este una alcătuită din profesioniști, care vor putea promova în Parlament interesele sătmărenilor.

“Programul nostru de guvernare este efortul muncii celor mai buni specialiști din țară pe fiecare domeniu de activitate și am credința că odată cu implementarea acestui program de guvernare, o să aducem plus valoare în ceea ce înseamnă activitatea atât pe plan județean, cât și la nivel central. Venim în fața sătmărenilor cu o echipă de candidați profesioniști, care vor fi o voce importantă în Parlamentul României”, a declarat Ionuț Oneț.

Radu Roca, candidatul PSD Satu Mare la Senat, a declarat că dorește să își pună experiența profesională în slujba cetățenilor.

”Am dovedit de fiecare dată, atât în calitate de viceprimar al municipiului Satu Mare, cât și în calitate de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului că se poate face o administrație publică performantă, concentrată pe nevoile cetățenilor. Consider că în cei 20 de ani de administrație am dobândit o vastă experiență profesională pe care doresc în continuare să o pun în slujba cetățenilor. Ne dorim ca generația viitoare să aibă siguranța zilei de mâine și siguranța unui trai mai bun. Voi fi vocea sătmătrenilor în Parlamentul României”, a declarat Radu Roca.

Ioan Tibil se întoarce în politică după o pauză de 12 ani și își dorește să se axeze pe trei direcții de acțiune importante în calitate de deputat.

”În Parlamentul României, pe lângă reprezentarea și susținerea autorităților și a proiectelor din județul nostru, voi avea trei direcții de acțiune importante: Administrație publică eficientă, cât mai apropiată de cetățeni; Firmele mici să aibă acces mai ușor la credite avantajoase; Țara Oașului și zona Codrului să devină obiective turistice de interes național și european”, a declarat Ioan Tibil.

Radu Cristescu, candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a criticat dur Guvernului liberal.

”Din păcate, această campanie electorală se organizează sub ”înaltul patronaj” al celui mai corupt guvern post-decembrist, al celui mai incompetent guvern post-decembrist, al celui mai mincinos guvern post-decembrist. Lupta cu pandemia au pierdut-o, iar să organizezi alegeri pe vârf de pandemie, cu zece mii de infectări zilnice și peste o sută de morți, trebuie să fii inconștient și acesta se numește genocid sanitar. Este corupt pentru că au furat ventilatoarele de la terapie intensivă și măștile de la persoanele defavorizate. Oamenii săraci nu au bani să cumpere măști. Este mincinos pentru că au promis că vor mări pensiile, dar au mințit. Că vor dubla alocațiile, au mințit, că vor mări salariile profesorilor conform legii, au mințit. Își bat joc cam de toată lumea, inclusiv de medicii din prima linie. Pe 6 decembrie avem de făcut o alegere grea”, a declarat Radu Cristescu.

Candidații PSD Satu Mare la alegerile parlamentare:

Camera Deputaților:

1. Cristescu Radu-Mihai (inginer)

2. Tibil Ioan (economist/jurist)

3. Micle Adrian (economist)

4. Ilieș Cristina-Marina (economist)

5. Balogh Daniel-Bela (jurist)

6. Sorian Bianca-Sorina  (jurist)

7. Filip Cătălin Marian (expert contabil)

Senat:

1. Roca Radu-Tiberiu (medic veterninar)

2. Durla-Pașca Mihai-Călin (profesor matematică)

3. Avorniciți Mariana-Nicoleta (consilier juridic)

4. Tișea Lucian-Ciprian (inginer)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii