Banner blato Livrare1 

Adrian Cozma: ”PNL lucrează strategic. Avem de pus la punct spitalele, școlile și rețeaua de drumuri, autostrăzi și expres”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a vorbit azi, în cadrul unei conferințe de presă, despre Planul Național de Redresare și Reziliență lansat de Guvernul României. 

”Guvernarea nu este despre cifre mari și programe unde sunt adunate toate problemele țării. E despre lucruri clare, concrete, care au la bază proiecte finanțabile și care produc dezvoltare. PNL lucrează strategic. Avem de pus la punct spitalele, școlile și rețeaua de drumuri, autostrăzi și expres și să dăm o perspectivă pentru viitor tuturor categoriilor de cetățeni. Vom avea o dezvoltare economică care va permite și creșterea veniturilor. A tuturor cetățenilor, indiferent că lucrează în mediul privat sau public.

Banii europeni sunt șansa unui salt important economic care să ne propulseze în rândul țărilor dezvoltate din UE. 80 de miliarde de euro e o sumă impresionantă. E important să-i utilizăm pe lucruri care ne pot îmbunătăți viața și care să ne asigure o dezvoltare sustenabilă. Investițiile vor fi baza guvernării. Așa vom avea locuri de muncă bine plătite care va genera prosperitate pentru toți”, a spus acesta.

Adrian Cozma a mai spus că Satu Mare au primit recent 64 de milioane de lei pentru plata șomajului celor care au fost afectați de pandemie. 

”Avem programe clare pentru tineri și pentru domeniile cheie. Cele puternic afectate de criză cum e HORECA vor beneficia de finanțări concrete pentru a se putea redresa. Și în Satu Mare au intrat recent 64 de milioane de lei pentru plata șomajului celor care au fost afectați de pandemie. Creștem vizibil accesul la sănătate și la serviciile conexe, consolidăm parteneriatul cu mediul de afaceri și sunt convins că ne vom relansa din toate punctele de vedere”, a mai spus Cozma.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii