Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Lucrările la pod vor fi finalizate peste 2 săptămâni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, s-a aflat astăzi în vizită de lucru în județul Satu Mare. 

Ministrul a declarat că lucrările la Varianta de Ocolire a Municipiului Satu Mare avansează într-un ritm accelerat, iar lucrările la podul peste râul Someș sunt realizate în proporție de peste 90%, urmând să fie finalizate în următoarele două săptămâni.

”S-a lucrat într-un timp foarte accelerat la pod, însă, din păcate, condițiile meteo nu au permis să se așterne și ultimul strat, stratul de uzură. Din discuțiile pe care le-am avut cu compania de drumuri, ar mai fi nevoie de două săptămâni pentru a finaliza toate lucrările la acest pod. Ele sunt finalizate într-un procent de peste 90%, dar vrem să dăm în trafic în condiții de siguranță acest obiectiv. Practic, constructorul spune că mai are de executat aproximativ două săptămâni lucrări dacă, evident, condițiile meteo îi vor permite acest lucru. Centura ocolitoare rămâne o prioritate pentru noi, pentru Guvernul Ludovic Orban, o vom finanța în continuare așa cum am făcut-o și în acest an și anul 2021 va fi anul în care vom circula pe întreg obiectivul”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii