Florin Cîțu: Vrem să revenim la normalitate de la 1 iunie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Florin Cîţu a anunţat azi înfiinţarea unui comitet interministerial, sub coordonarea sa, care să pregătescă,de la 1 iunie, revenirea la normalitate.

”Această structură va funcționa sub coordonarea prim-ministrului și va colabora cu reprezentanți ai asociațiilor și patronatelor. 1 iunie este prima bornă pentru revenirea treptată la normalitate după perioada pandemiei COVID-19, fixată în condițiile în care lucrurile încep să se stabilizeze din perspectiva situației epidemiologice, iar campania de vaccinare evoluează foarte bine. 

În aprilie și mai vor intra în România 8,3 milioane de doze de vaccin, iar până la sfârșitul lunii iulie vom avea serul necesar pentru a imuniza 10 milioane de români, adică 70% din populația adultă. Campania de vaccinare se derulează mai rapid decât ne-am programat. Fac apel la reprezentanții autorităților locale, ai cultelor religioase să se implice în efortul de informare a cetățenilor cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, singura cale de a depăși cu bine criza sanitară și de a redeschide economia”, este mesajul transmis azi de Cîțu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii