Banner blato Livrare1 

PNL, la 146 de ani. Liberalii sătmăreni l-au omagiat pe I.C. Brătianu

Sărbătorim 146 de ani de la nașterea partidului nostru, cel mai vechi partid din Europa de Est.

Liberalii sătmăreni s-au adunat în jurul bustului lui Ion I.C. Brătianu din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, pentru a-l omagia pe cel mai important om politic al neamului românesc. Apoi, liberalii s-au deplasat la Placa memorială amplasată pe clădirea Bibliotecii Județene, fostul sediu al filialei PNL Satu Mare, prima din Transilvania de după Marea Unire.

​”Am rememorat parcursul istoric al PNL, un partid care și-a legat destinele de cel al României. Liberalii sunt făuritorii României Mari, libere și demne. Izbânzile istoriei noastre moderne poartă pecetea liberalismului, și asta constituie o premisă esențială că și acum, tot liberalii sunt aceia care vor reclădi România așa cum au visat-o strămoșii noștri. Este o strălucită moștenire de care suntem mândri, dar în același timp ne obligă să fim la înălțimea zestrei lăsate de către iluștri noștri înaintași. 

​Cred că și în aceste vremuri deosebit de complicate, în care rigorile pandemiei s-au făcut simțite atât de dramatic, guvernarea PNL a demonstrat că poate să gestioneze eficient situația creată și să ne scoată cu bine din această grea încercare.

O Românie demnă și prosperă nu poate fi decât una liberală. Și noi toți, liberalii de astăzi, avem datoria de onoare de a îndeplini această sacră misiune!”, mesajul conducerii PNL Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii