Deputatul Cozma, critici dure, după ce ambasadorul propus de PE pentru drepturile minorităților sexuale s-a pozat în rolul Maicii Domnului cu Iisus în brațe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul Adrian Cozma consideră o blasfemie apariția  ambasadorului propus de Parlamentul European pentru drepturile minorităților sexuale în rolul Maicii Domnului cu Iisus în brațe.

Acesta a criticat și intenția Comisiei Europene de a solicita neutilizarea numelor creștine Ioan sau Maria, respectiv Crăciun.

”După apariția și ulterior retragerea așa-zisului ghid apărut în laboratoarele Comisiei Europene prin care se transmiteau indicații să nu fie utilizate numele de Maria sau Ioan sau Crăciun, astăzi am aflat că ambasadorul propus de Parlamentul European pentru drepturile minorităților sexuale, s-a pozat în rolul Maicii Domnului cu Iisus în brațe. O blasfemie, mai ales că suntem în postul Crăciunului. Cum e posibil ca astfel de oameni să reprezinte interesele și valorile unei mari uniuni de popoare așa cum e Uniunea Europeană?  De ce în ajunul sărbătorilor creștine apar astfel de oameni care pângăresc magia nașterii lui Iisus și implicit întreaga construcție creștină? Sper ca europarlamentarii români să reacționeze imediat, iar pe viitor să se asigure că astfel de întâmplări nu se mai repetă.

Dumnezeu să ne ierte și să binecuvânteze, România!”, este postarea lui Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii