Adrian Cozma: ”Fără parcări orașul nu respiră și nu e atractiv economic. Suntem mult în urmă și pe deasupra orașul rămâne blocat din toate punctele de vedere”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma, cu ocazia unei vizite făcute la Oradea, a postat o filmare în care primarul Florin Birta explică importanța realizării de parcări publice.

”Fără parcări orașul nu respiră și nu e atractiv economic. Oradea a reușit să construiască mii de locuri de parcare, iar banii deja s-au întors înapoi. Și nu vorbim de o sumă oarecare, vorbim de 5 milioane de euro anual!” susține Cozma.
Redăm mai jos mesajul deputatului PNL Adrian Cozma:
AVEM NEVOIE DE PARCĂRI!
Satu Mare e într-o mare întârziere în construirea de parcări publice, fie ele supraterane sau subterane sau chiar și cele obișnuite dacă ne referim la zona centrală și cea adiacentă centrului istoric. Fără parcări orașul nu respiră și nu e atractiv economic.
Oradea a reușit să construiască mii de locuri de parcare, iar banii deja s-au întors înapoi. Și nu vorbim de o sumă oarecare, vorbim de 5 milioane de euro anual!!!
Nu ne oprește nimeni să le facem și în Satu Mare dar dacă Primăria nu le face, oprește  dezvoltarea orașului cu bună știință sau cu neștiință. 
Cer conducerii Primăriei Satu Mare, consilierilor locali, să ia în serios lucrurile și să rezolve problema parcărilor publice. 
Suntem mult în urmă și pe deasupra orașul rămâne blocat din toate punctele de vedere”, a arătat Cozma pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii