davis banner

Adrian Cozma: Vrem să construim un nou corp de clădire pentru 350 elevi de la Școala ”Lucian Blaga” care învață în apartamente. Acuzații la adresa Primăriei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma acuză conducerea Primăriei Satu Mare că pune piedici în construirea unui corp nou de clădire pentru cei 350 de elevi din clasele I-IV de la Școala ”Lucian Blaga” care învață în apartamente de bloc.

În urmă cu trei luni, deputatul liberal Adrian Cozma a adus la cunoștința opiniei publice situația existentă la Școala ”Lucian Blaga” din Satu Mare, respectiv clasele improvizate într-un bloc unde învață 350 de elevi din clasele primare.
În luna ianuarie 2023, Guvernul României a aprobat suma de 150.000 de lei, pe baza unui amendament depus de deputatul Adrian Cozma la Legea Bugetului pe acest an, suma fiind necesară pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea unui corp de clădire.
Conducerea școlii a depus la Primărie o cerere pentru emiterea certificatului de urbanism pe baza căruia ar trebui să fie elaborată documentația pentru executarea lucrărilor de construcții, însă până în prezent nu a fost elibererat certificatul, iar dacă nu se face nimic în această privință până la sfârșitul acestui an, cei 150.000 de lei aprobați pentru studiul de fezabilitate se întorc la bugetul de stat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii