Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Raul Băbțan, somat să nu se mai eticheteze ca reprezentant al tinerilor social democrați

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Echipa de coordonare a Tineretului Social Democrat Satu Mare a formulat o poziție cu privire la acțiunile intreprinse de fostul președinte a organizatiei de tineret.
”În primul rând, tinerii din Partidul Social Democrat se dezic de toate acțiunile, declarațiile publice sau pozițiile adoptate de fostul președinte Raul Băbțan.
Din cauza comportamentului necorespunzator si a abaterilor disciplinare intreprinse de catre Băbțan Raul, Biroul Permanent Judetean al PSD Satu Mare, în ședința din data de 07.04.2016, a adoptat hotararea de dizolvare a Biroului Permanent Judetean al TSD Satu Mare, în aceeasi zi in cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean hotararea a fost adoptata în unanimitate.
Ca urmare a acestei acțiuni, conducerea interimară este asigurata de o echipa de coordonare susținuta și votata in unanimitate de catre Comitetul Executiv Judetean al PSD Satu Mare și aprobată în ședința TSD.
Este sub demnitatea oricarui membru TSD sa jigneasca în public, să facă afirmații denigratoare atat conducerii județene cât si colegilor de partid.
O astfel de optică si punctele de vedere personale deviante nu reprezinta caracterul și crezul nostru social democrat.
Îl somăm public pe Băbțan Raul sa nu se mai eticheteze ca reprezentant al nostru, să nu-și prezinte punctele de vedere personale în numele nostru, deoarece acesta nu mai are nici o funcție de conducere în partid.
TSD Satu Mare a militat întotdeauna pentru dialog si unitate, a susținut inițiativele politice atat la nivel de municipiu cât si județ, s-a implicat în campania electorală, în proiectele politice importante pentru județul Satu Mare si niciodata în istoria acestui partid nu și-a denigrat colegii în mod public pe rețelele de socializare sau în presă.
În concluzie, singura sursa oficială prin care sunt transmise mesaje si puncte de vedere a TSD Satu Mare, este biroul de presă al organizației”, semnează biroul de presa al TSD Satu Mare.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii