alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

PNL Satu Mare și-a stabilit candidații pentru parlamentare. Deputatul Andreea Paul nu se regăsește pe listă, dar rămâne cea mai mare susținătoare a sătmărenilor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
PNL Satu Mare și-a stabilit joi seara candidații pentru alegerile parlamentare din acest an.
Astfel, pentru Senat, locul 1 pe lista liberalilor sătmăreni este ocupat de actualul viceprimar al municipiului Satu Mare, Adrian Albu. La Camera Deputaților, primul loc pe lista PNL este ocupat de Romeo Nicoară, iar poziția a doua de Emilia Enătescu.
Lista cu candidații va fi trimisă spre validare Biroului Național al PNL.
Deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul, nu se regăsește pe lista PNL.
”Este voința organizației”, a declarat pentru www.satumarenews.ro, Andreea Paul care susține că nu își dorește să candideze ca independent, dimpotrivă, va fi ”cel mai mare purtător al voturilor sătmărenilor”.
  • ”Îmi voi încheia acest mandat parlamentar cu fruntea sus și voi reveni în rândul sătmărenilor constant, așa cum am făcut-o până acum. Inima și ușa mea vor rămâne deschise mereu pentru sătmăreni. Am un respect pentru șansa și privilegiul de a-i reprezenta în Parlament până în ultima zi și o voi face cu demnitate. Am sufletul împăcat că pe acolo pe unde am trecut e un pic mai bine ca înainte, că am dat forță parlamentară județului Satu Mare și că am făcut pentru sătmăreni tot ceea ce era omenește posibil în acest prim mandat de parlamentar. Nu vor trăda Partidul Național Liberal”, a spus Andreea Paul.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii